Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK UTAMA

TENTANG KAMI

  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd. is one of largest professional pump manufacturer, specialized in researching & designing, production & sales of high quality pumps, water supply systems & pump control systems. It  leads pump manufacturing industry in China. Total staff are more than 5000, comprising of over 80% of college diploma holders, over 750 engineers, senior engineer and doctors. KAIQUAN group owns 5 Industrial parks In Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning and Anhui with total area 7,000,000 square meters.
    Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd. mangrupikeun produsen pompa propésional panggedéna, khusus pikeun nalungtik & ngararancang, produksi & penjualan pompa kualitas luhur, sistem pasokan cai & sistem kendali pompa. Éta ngarahkeun industri manufaktur pompa di Cina. Total padamel langkung ti 5000, kalebet langkung ti 80% pemegang diploma perguruan tinggi, langkung ti 750 insinyur, insinyur senior sareng dokter. Kelompok KAIQUAN gaduh 5 taman industri Di Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning sareng Anhui kalayan luasna 7.000.000 méter pasagi.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    (Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. was the most professional manufacturer of submersible motors and submersible electric pumps belong China national government).
    (Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan anu paling propésional pikeun motor beuleum sareng pompa listrik beuleum milik pamaréntah nasional Cina).
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shijiazhuang Kaiquan Slurry Pump Co., Ltd. was established in 2005 with the total investment of 20 million USD, covering total area of 47,000 square meters & building area of around 22,000 square meters. At present, it has 250 experts, senior engineering technicians and skilled workers. There are the world advanced resin production line and the continuous sand mixers. All casts adopt phenol sand molding and it has 2-ton & 1-ton medium frequency furnaces which can cast 8-ton single alloy pieces. In addition, it has more than 300 sets of advanced equipment.
    Shijiazhuang Kaiquan Slurry Pump Co., Ltd. didirikeun taun 2005 kalayan total investasi 20 juta USD, ngaliput total area 47,000 méter pasagi & luas bangunan sakitar 22,000 méter pasagi. Ayeuna, éta ngagaduhan 250 ahli, téknik rékayasa senior sareng padamel terampil. Aya lini produksi résin anu maju di dunya sareng mixer keusik anu teras-terasan. Sadaya cor ngadopsi citakan keusik fenol sareng ngagaduhan tungku frékuénsi sedeng 2 ton & 1 ton anu tiasa tuang 8-ton potongan alloy tunggal. Salaku tambahan, éta ngagaduhan langkung ti 300 sét peralatan canggih.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shenyang Kaiquan Petrochemical Pump Co., Ltd. is a wholly-owned subsidiary of KAIQUAN Group which is covering total area 34,000 square meters & building area of 12,000 square meters. It 630 staff members now which include 63 senior engineers. There are 200 sets advanced machines such as NC machine tools, large-sized machine tools, high-speed balancing machines, non-destructive testing automatic welding devices.
    Shenyang Kaiquan Petrochemical Pump Co., Ltd. mangrupikeun cabangna milik KAIQUAN Group anu kagungan sakumna 34.000 méter pasagi & luas bangunan 12,000 méter pasagi. Éta 630 anggota staf ayeuna anu kalebet 63 insinyur senior. Aya 200 sét mesin canggih sapertos pakakas mesin NC, alat-alat mesin ageung, mesin balancing-speed tinggi, uji coba non-destructive alat las otomatis.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Zhejiang Kaiquan Industrial Park was founded in September 1968 and was renamed as Zhejiang Kaiquan Pump Manufacturing Co. Ltd. in May 1994. It covers total area of 50,000 square meters & building area of 23,678 square meters in Zhejiang. Now it has 490 staff members and 213 sets of processing & testing equipment with an annual production capacity of more than 100,000 sets with yearly production value of 35 million USD.
    Zhejiang Kaiquan Industrial Park didirikan dina Séptémber 1968 sareng namina janten Zhejiang Kaiquan Pump Manufacturing Co. Ltd. dina bulan Méi 1994. Éta ngalangkungan total area 50.000 méter pasagi & luas bangunan 23,678 méter pasagi di Zhejiang. Ayeuna gaduh 490 anggota staf sareng 213 sét peralatan pamrosésan & tés kalayan kapasitas produksi taunan langkung ti 100.000 sét kalayan nilai produksi taunan 35 juta USD.

BERITA

news

SKF diakar dina Cina sareng Shanghai Kaiquan badé global

Tanggal 9 Méi 2018, Tuan Tang yurong, Wakil Présidén senior grup Svenska kullager-fabriken sareng Présidén SKF Asia, sareng Mr Wang wei, Présidén SKF Cina ...

Keep it up! Kaiquan is once again listed in the “Top 100 Chinese Machinery Industry”
Tanggal 28 Juli, Féderasi Industri Mesin Cina sareng Asosiasi Pabrikan Otomotif Cina babarengan ngayakeun "konperénsi inpormasi tina 100 Perusahaan luhur di industri mesin Cina 2021, top 20 Enterpr ...

Sértipikat

+86 13162726836